90 Napos 100% Pénzvisszafizetési Garancia
(+INGYEN VISSZAKÜLDÉS)

A Smartwatcherz termékek 90 napos 100%-os Pénzvisszafizetési Garanciával érkeznek hozzád. Szíjaink és kiegészítőink a legjobb minőségű alapanyagokból hozzáértő kezek készítik, hogy tökéletesen passzoljanak az órádhoz és így az órád is tökéletesen passzoljon Hozzád!

„Webáruházunk létrehozása és üzemeltetése során az elsődleges szempont a vásárlók elégedettsége! Az online vásárlás során vásárlóink nem tudják saját szemükkel megnézni a termékeinket, így természetes, hogy garanciát vállalunk arra, hogy amit kapnak az megfelel a weboldalon leírtaknak és a képeknek. Ennek megfelelően vezettük be a 90 napos 100%-os Pénzvisszafizetési Garanciánkat, amivel vállaljuk, hogy kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat és a postázási költséget is vásárlóink részére amennyiben elégedetlenek a kapott termékkel!” – Horváth Bálint, a Smartwatcherz alapítója

Ezért arra kérünk, hogy amennyiben elégedetlen vagy a kiküldött termékkel, nem tetszik a színe, rossz a mérete vagy bármilyen egyéb probléma merült fel vele kapcsolatban, úgy keress minket bizalommal. Telefonon a 06306763647 telefonszámon vagy az [email protected] emailcímen és segítünk megoldani a problémát.

Amennyiben elállsz a vásárlástól , úgy késlekedés és kérdés nélkül azonnal visszaküldjük a vételárat és a postaköltséget is!