Visszaküldés, csere

A 90 Napos Boldogság Garanciánk keretében, a visszaküldés és a csere is ingyenes a rendelést követő 90 napon belül.

Ingyenes Csere menete

1. Írj egy emailt a [email protected]-ra. Az emailben írd meg a rendelési számodat (a rendelésednél megadott emailedre küldött visszaigazoló emailben találod) és hogy melyik terméket/termékeket szeretnéd cserélni és hogy mire.

2. GLS futár küldünk hozzád, aki vinni fogja a csere terméket. Neki kell majd átadnod becsomagolva, amit vissza szeretnél küldeni. A visszaküldéshez szükséges adatokat tudja a futár és a címkét is ő nyomtatja a csomagra, neked csak a becsomagolt terméket kell átadnod.

3. Ha olcsóbb termékre cserélsz, akkor visszautaljuk a különbözetet a bankszámlaszámodra. Ha drágábbra, akkor utánvétes lesz a cserecsomag (a különbözet összege lesz az utánvét).

Ingyenes Visszaküldés menete

1. Írj egy emailt a [email protected]-ra. Az emailben írd meg a rendelési számodat (a rendelésednél megadott emailedre küldött visszaigazoló emailben találod) és a bankszámlaszámodat, amire visszatérítjük a teljes vételárat.

2. GLS futár küldünk hozzád, aki elhozza tőled a visszaküldendő termékeket.A visszaküldéshez szükséges adatokat tudja a futár és a címkét is ő nyomtatja a csomagra, neked csak a becsomagolt terméket kell átadnod.

3. Amint megérkezik hozzánk a csomag, visszautaljuk részedre a vételárat.